Ostetost

Ostetost

Lær hvordan du lager deilig cheese toast med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunsj eller kveldsmat. Enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper revet Cheddar
  • 2 kopper revet Monterey Jack
  • 1/2 kopp majones
  • 1/2 kopp revet Parmesan
  • 1/2 stykke (4 spiseskjeer) smør, myknet
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje pepper
  • 1/4 teskje krydret salt
  • 1 sprø fransk baguette

Fremgangsmåte

  1. 1Bland Cheddar, Monterey Jack, majones, Parmesan, smør, salt, pepper og krydret salt i en middels stor bolle.
  2. 2Del brødet i to på langs, deretter i tredjedeler eller firedeler. Fordel osteblandingen jevnt på brødbitene. Pakk hver bit inn i aluminiumsfolie som en "pose", og la det være litt rom øverst mellom osten og folien.
  3. 3Brødet kan enten fryses ned til senere bruk, eller stekes med en gang. Hvis du skal steke det med en gang, legg det på et stekebrett og stek ved 180°C (350°F) i 10 minutter. Hvis det skal fryses og stekes senere, stek det på et stekebrett ved 180°C (350°F) i 20 minutter.