
Ostetost
Lær hvordan du lager deilig cheese toast med denne enkle oppskriften. Perfekt for en rask lunsj eller kveldsmat. Enkel å lage og smakfull!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 2 kopper revet Cheddar
- 2 kopper revet Monterey Jack
- 1/2 kopp majones
- 1/2 kopp revet Parmesan
- 1/2 stykke (4 spiseskjeer) smør, myknet
- 1 teskje salt
- 1 teskje pepper
- 1/4 teskje krydret salt
- 1 sprø fransk baguette
Fremgangsmåte
- 1Bland Cheddar, Monterey Jack, majones, Parmesan, smør, salt, pepper og krydret salt i en middels stor bolle.
- 2Del brødet i to på langs, deretter i tredjedeler eller firedeler. Fordel osteblandingen jevnt på brødbitene. Pakk hver bit inn i aluminiumsfolie som en "pose", og la det være litt rom øverst mellom osten og folien.
- 3Brødet kan enten fryses ned til senere bruk, eller stekes med en gang. Hvis du skal steke det med en gang, legg det på et stekebrett og stek ved 180°C (350°F) i 10 minutter. Hvis det skal fryses og stekes senere, stek det på et stekebrett ved 180°C (350°F) i 20 minutter.