
Meksikanske mini-pizzaer
Lær hvordan du lager mexicanske mini-pizzas med enkle ingredienser. Perfekt som forrett eller snacks. En rask og enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 pund ferdigkjøpt pizzadeig til ball
- 2. Olivenolje, til pensling av former
- 3. 4 tomater, tynne skiver
- 4. 340 gram meksikansk chorizo, uten skinn, kokt og smuldret
- 5. ½ til 2 kopper revet mozzarella- eller Monterrey Jack-ost
- 6. 1 teskje tørket oregano
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Kok chorizoen i en middels stor stekepanne over middels varme. La den renne av på kjøkkenpapir.
- 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
- 44. Legg deigen ut på en godt melet overflate. Del deigen i 4 like store deler. Rull ut til 4-tommers sirkler, enten med en kjevle eller ved å strekke den ut for hånd. Legg sirklene på to bakeplater som er lett smurt med olje.
- 55. Topp hver pizza med tomatskiver og smuldret kokt chorizo. Strø over revet ost og dryss med tørket oregano.
- 66. Stek til deigen er gyllenbrun og osten bobler, ca. 20 minutter.