Meksikanske mini-pizzaer

Meksikanske mini-pizzaer

Lær hvordan du lager mexicanske mini-pizzas med enkle ingredienser. Perfekt som forrett eller snacks. En rask og enkel oppskrift for alle nivåer.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund ferdigkjøpt pizzadeig til ball
  • 2. Olivenolje, til pensling av former
  • 3. 4 tomater, tynne skiver
  • 4. 340 gram meksikansk chorizo, uten skinn, kokt og smuldret
  • 5. ½ til 2 kopper revet mozzarella- eller Monterrey Jack-ost
  • 6. 1 teskje tørket oregano

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Kok chorizoen i en middels stor stekepanne over middels varme. La den renne av på kjøkkenpapir.
  3. 33. Forvarm ovnen til 190 grader Celsius.
  4. 44. Legg deigen ut på en godt melet overflate. Del deigen i 4 like store deler. Rull ut til 4-tommers sirkler, enten med en kjevle eller ved å strekke den ut for hånd. Legg sirklene på to bakeplater som er lett smurt med olje.
  5. 55. Topp hver pizza med tomatskiver og smuldret kokt chorizo. Strø over revet ost og dryss med tørket oregano.
  6. 66. Stek til deigen er gyllenbrun og osten bobler, ca. 20 minutter.