
Pretzel Turtles
Lær hvordan du lager deilige pretzel turtles, en perfekt kombinasjon av salt og søtt. En enkel oppskrift som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 24 pecanhalvdeler
- 24 mini pretzel-twists
- 24 individuelt innpakkede myke karamellbiter, uten innpakning
- 8 unser god kvalitet melk sjokolade, smeltet
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Forvarm ovnen til 160 grader Celsius.
- 3Legg pekannøttene i ett lag på et bakepapir eller en silikonmatte på et stekebrett, og rist dem i ovnen i 5 til 6 minutter, ryst brettet en gang halvveis. La nøttene avkjøle på en tallerken.
- 4Dekk et stekebrett med bakepapir eller en silikonmatte. Arranger pretzelsene pent på brettet, og legg deretter en uåpnet karamell på hver pretzel. Stek til karamellene blir myke (men ikke smelter), i 4 til 5 minutter. Ta brettet ut av ovnen og trykk forsiktig en pekannøtthalvdel ned på hver karamell, slik at karamellen fyller pretzelen. La det avkjøle helt.
- 5Fjern de avkjølte pretzelsene med karameller fra brettet. Fordel 24 små klatter (1 ½ teskje) med smeltet sjokolade over brettet, og legg deretter forsiktig en pretzel midt på hver klatt, slik at pretzelen er sentrert. La dem avkjøle helt før servering (du kan fremskynde prosessen i kjøleskapet).