Hello Fresh Mobile Banner
Eclairs

Eclairs

Lær hvordan du lager deilige eclairs med denne enkle oppskriften. Perfekt for kakeelskere som vil prøve noe nytt og smakfullt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper vann
  • 8 spiseskjeer smør (1/2 kopp eller 1 stang)
  • 6 spiseskjeer vegetabilsk fett
  • 1 spiseskje tørket melkepulver
  • En klype salt
  • 2/3 kopp kake- eller melis
  • 6 egg
  • 1 pint helmelk
  • 1/2 kopp sukker
  • 1 stang usaltet smør
  • 1 vaniljestang, delt, skrapingene satt til side
  • 1 1/2 spiseskjeer maisstivelse
  • 2 egg
  • 2 eggeplommer

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 350 grader.
  2. 2I en kjele, tilsett vann, smør, kortning, tørrmelk og salt, og kok opp. Når det koker, tilsett melet til deigen og bland godt. Hell disse ingrediensene i en kjøkkenmaskin med vispvedlegg og tilsett eggene, ett om gangen. Bland til alle ingrediensene er godt kombinert. Ta deigen ut av maskinen og hell den i en sprøytepose. Bruk en liten tipp og sprøyt deigen ut i ca. 5 cm lange staver på et bakepapirkledd stekebrett. Stek ved 350 °C i 45 til 50 minutter.
  3. 3I en liten kjele, bland sammen melk, 1/4 kopp sukker, smør og vaniljeskrap. Kok opp. I en middels bolle, visp sammen resten av sukkeret og maisstivelsen. Tilsett egg og eggeplommer, og bland godt. Temperer den varme melken med eggeblandingen ved å helle litt av den varme melken i eggeblandingen under omrøring, og hell deretter blandingen tilbake i den varme melken. Kok opp kremet og la det småkoke i ett minutt. Ta av varmen og sil det gjennom en fin sil over i en middels bolle. Dekk med plastfolie som berører kremet, og avkjøl til bruk. Kremen holder seg fersk, dekket og kjølt i opptil én uke.
  4. 4Yields: ca. 4 kopper.
  5. 5Fyll Eclairene med kremen ved å plassere den i en sprøytepose med liten tipp, og fylle midten av hver Eclair.