Italiensk hakket salat

Italiensk hakket salat

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull italiensk hakket salat. Perfekt som forrett eller lett middag. Enkelt, raskt og velsmakende!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 teskjeer rødvinseddik
  • 1/4 teskje salt, pluss mer til smak
  • 1/8 teskje nykvernet svart pepper, pluss mer til smak
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
  • 2 kopper finhakket romanosalat (fra 1/2 hode)
  • 2 kopper finhakket radicchio (fra 1/2 stor hode)
  • 1/2 kopp hermetiske hvite bønner, skylt og tørket
  • 8 oljebakte soltørkede tomater, drenert og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Visp eddik, 1/4 teskje salt og 1/8 teskje pepper i en stor bolle for å blande. Visp gradvis inn oljen for å emulgere. Tilsett salat, radicchio, bønner og soltørkede tomater. Vend forsiktig slik at alt blir dekket. Smak til med mer salt og pepper etter behov, og server.