Italiensk hakket salat
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull italiensk hakket salat. Perfekt som forrett eller lett middag. Enkelt, raskt og velsmakende!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 teskjeer rødvinseddik
- 1/4 teskje salt, pluss mer til smak
- 1/8 teskje nykvernet svart pepper, pluss mer til smak
- 3 spiseskjeer ekstra jomfru olivenolje
- 2 kopper finhakket romanosalat (fra 1/2 hode)
- 2 kopper finhakket radicchio (fra 1/2 stor hode)
- 1/2 kopp hermetiske hvite bønner, skylt og tørket
- 8 oljebakte soltørkede tomater, drenert og hakket
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Visp eddik, 1/4 teskje salt og 1/8 teskje pepper i en stor bolle for å blande. Visp gradvis inn oljen for å emulgere. Tilsett salat, radicchio, bønner og soltørkede tomater. Vend forsiktig slik at alt blir dekket. Smak til med mer salt og pepper etter behov, og server.