Kremet hvitløksuppe

Kremet hvitløksuppe

Lær hvordan du lager en kremet hvitløksuppe som er perfekt som forrett eller varmende måltid. Enkel oppskrift med få ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp allsidig mel
  • 5 kopper hjemmelaget kyllingkraft
  • 3/4 kopp kremfløte
  • 1 1/2 staver smør
  • 1 kopp hakket hvitløk
  • 1 stor gul løk, hakket
  • Salt og nykvernet pepper
  • 2 tomater, skrellet, frøet og hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smøret i en stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk og løk, og kok til de er myke. Rør inn melet og kok, men la det ikke bli brunt. Arbeid inn kyllingkraften med en visp, én kopp av gangen. Tilsett fløten og smak til med salt og pepper. Ha i tomatene og kok på lav varme i omtrent 20 minutter. Denne oppskriften er levert av en kokk, restaurant eller kulinarisk fagperson, og kan ha blitt redusert fra en større oppskrift. Food Network Kitchens' kokker har ikke testet denne oppskriften i de angitte proporsjonene, og vi kan derfor ikke garantere resultatet.