
Krydret brunt sukker-glaserte gulrøtter
oppskrift på søte og krydrede gulrøtter med brunt sukker, perfekt som tilbehør til middagen. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund gulrøtter, skrellet og skåret på skrå i 6 cm lange biter
- 1/4 kopp eplecider
- 1/4 kopp lyst brunt sukker
- 1/2 teskje gresskarpietspice
- 1/4 teskje chilipulver
- 2 spiseskjeer smør
- Salt og nykvernet svart pepper
- 2 spiseskjeer ferskhakket persille til pynt
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Kok opp en stor kjele med saltet vann over middels varme og tilsett gulrøttene. Kok i 2 minutter, sil deretter av i en sil og sett til side.
- 3I en mellomstor kjele blander du alle de resterende ingrediensene, unntatt persillen, og lar det småkoke på lav varme. Tilsett de avsilte gulrøttene og vend forsiktig inn. La det småkoke på lav varme i 5 minutter for å la smakene blande seg. Overfør til en serveringsskål, pynt med persille og server.