Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Lær hvordan du lager perfekte chocolate chip cookies med vår enkle oppskrift. Søte, sprø og myke kjeks som alle vil elske.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 staver (1 kopp) usaltet smør, myknet
  • 2. 1 kopp lyst brunt sukker
  • 3. 1/3 kopp vanlig sukker
  • 4. 2 store egg
  • 5. 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 6. 2 ½ kopper hvetemel
  • 7. 1 teskje bakepulver
  • 8. 1 teskje natron
  • 9. ¾ teskje salt
  • 10. 2 kopper melk sjokoladeknapper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 180 grader Celsius. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 22. Rør sammen smør og sukker i en bolle, og bland til det er lyst gult og luftig, ca. 3 minutter. Bland inn eggene ett om gangen, og deretter vaniljen til det er godt blandet.
  3. 33. Visp sammen mel, bakepulver, natron og salt i en separat bolle. Rør sakte inn de tørre ingrediensene i de våte. Vend inn sjokoladebitene. Del deigen i porsjoner på 2 spiseskjeer for hver kake og trill dem til baller, og legg dem med 2 tommers mellomrom på stekebrettet.
  4. 44. Stek til kantene akkurat begynner å bli brune, 12 til 14 minutter. Overfør til en avkjølingsrist for å avkjøle.