Hello Fresh Mobile Banner
Krabbekaker med krydret urte-tartarsaus

Krabbekaker med krydret urte-tartarsaus

oppskrift på deilige crabcakes servert med en smakfull og zesty urtetartar, perfekt som forrett eller lett måltid

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp østerskjeks
  • 1/4 kopp cornichons
  • 1 spiseskje kapers, drenert
  • 2 vårløk, grovhakket
  • Bladene fra 1 kvist fersk estragon
  • 1 kopp majones
  • 1 spiseskje sitronsaft
  • 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 1/4 teskje svart pepper
  • 1 stort egg, lett pisket
  • 450 gram jumbo hummerkjøtt
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • Sitronbåter, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Kjør østerskjeks i en food processor til de blir smuler, og overfør deretter til en stor bolle. Tilsett cornichons, kapers, vårløk og estragon i food processoren og kjør til små biter. Bland inn majones, sitronsaft, sennep og pepper, og kjør til alt er godt blandet.
  2. 2Hell 1/2 kopp tartar saus i en bolle, dekk til og sett i kjøleskapet. Hell resten av tartar sausen i bollen med kjeksmelet og vend forsiktig inn egg og krabbekjøtt. Bruk en måleskje på 1/4 kopp for å forme 16 krabbekaker av blandingen.
  3. 3Varm opp en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Tilsett olivenolje, og stek krabbekakene i porsjoner til de er gyldne og sprø, ca. 1 minutt på hver side. Server med en klatt av den reserverte tartar sausen og sitronbåter.