
Cowtown frokostburger med kiwi- og serranosalsa
Lær hvordan du lager en smakfull cowtown breakfast burger med frisk kiwi-serrano salsa. Perfekt for en energisk start på dagen eller helgefrokosten.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1,0 kg kjøttdeig av storfe
- 1 kopp av vennenes favorittøl
- Maple sirup
- 1 ss hakkede marjoramblader
- 1 ss hakkede rosmarinsblader
- 1 ss hakket timian
- Hvitløkssalt
- Nykvernet pepper
- 4 egg
- 8 skiver bacon
- 4 croissanter
- 4 skiver skarp cheddarost
- 1 kopp eplesidereddik
- 4 serranoskiver, hakket
- 1/4 løk, hakket
- 4 tomatillos, hakket
- 4 kiwier, hakket
- Noen kvister koriander, blader hakket
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene til burgerne i en stor bolle og form fire burgere.
- 2Tenn opp grillen! Ta en slurk av ølen din. Legg burgerne på grillen. Stek til ønsket stekegrad.
- 3Stek fire egg over lett, i en panne på grillen. Legg bacon på grillen.
- 4Bland alle ingrediensene til salsaen i en bolle.
- 5Legg croissantene på grillen og legg ost på burgerne.
- 6Legg hver burger på et croissant, legg egg på toppen, deretter bacon, og til slutt så mye salsa du ønsker.
- 7Forbered ingrediensene hjemme på forhånd og oppbevar dem i en kjøleboks; det tar bare noen minutter å grille dem på ballplassen eller i stadionet.
- 8Nyt med kald øl.
- 9Deretter kan du fullføre å male bokstaven på brystet ditt og nyte kampen.