Cowtown frokostburger med kiwi- og serranosalsa

Cowtown frokostburger med kiwi- og serranosalsa

Lær hvordan du lager en smakfull cowtown breakfast burger med frisk kiwi-serrano salsa. Perfekt for en energisk start på dagen eller helgefrokosten.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1,0 kg kjøttdeig av storfe
  • 1 kopp av vennenes favorittøl
  • Maple sirup
  • 1 ss hakkede marjoramblader
  • 1 ss hakkede rosmarinsblader
  • 1 ss hakket timian
  • Hvitløkssalt
  • Nykvernet pepper
  • 4 egg
  • 8 skiver bacon
  • 4 croissanter
  • 4 skiver skarp cheddarost
  • 1 kopp eplesidereddik
  • 4 serranoskiver, hakket
  • 1/4 løk, hakket
  • 4 tomatillos, hakket
  • 4 kiwier, hakket
  • Noen kvister koriander, blader hakket

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle ingrediensene til burgerne i en stor bolle og form fire burgere.
  2. 2Tenn opp grillen! Ta en slurk av ølen din. Legg burgerne på grillen. Stek til ønsket stekegrad.
  3. 3Stek fire egg over lett, i en panne på grillen. Legg bacon på grillen.
  4. 4Bland alle ingrediensene til salsaen i en bolle.
  5. 5Legg croissantene på grillen og legg ost på burgerne.
  6. 6Legg hver burger på et croissant, legg egg på toppen, deretter bacon, og til slutt så mye salsa du ønsker.
  7. 7Forbered ingrediensene hjemme på forhånd og oppbevar dem i en kjøleboks; det tar bare noen minutter å grille dem på ballplassen eller i stadionet.
  8. 8Nyt med kald øl.
  9. 9Deretter kan du fullføre å male bokstaven på brystet ditt og nyte kampen.