
Chorizo- og ostebrød
Lær hvordan du lager deilig chorizo og ostebrød med enkel oppskrift. Perfekt til snacks, frokost eller buffé. Enkel å lage og smaker fantastisk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/2 pund hjemmelaget chorizo
- 46 grønne løk, hakket
- 1 spiseskje tomatpuré
- 1 tomat, frøet og hakket
- 1 teskje tørket meksikansk oregano
- 2 chipotle-chili, sylteagurkede og hakket
- Grovt salt og nykvernet pepper
- 1 lite baguettebrød
- Revet Cotija- og Manchego-ost, ca. 1/2 pund
Fremgangsmåte
- 1I en tørr, tung stekepanne, stek chorizo til den er brunet. Sil av eventuelt fett og tilsett tomatpuré, og stek kort med chorizoen. Tilsett den grønne løken, oregano, tomat, chili, salt og pepper. Kok i ytterligere 2 til 3 minutter.
- 2Fordel chorizoblandingen på et delt baguettebrød. Strø rikelig med Cotija- og Manchegostre over.
- 3Sett under grillen og grill til osten er smeltet og boblende, og server med tomatillodip.


