Kyllinggryte i butterdeiglommer

Kyllinggryte i butterdeiglommer

Lær hvordan du lager deilige chicken pot pie pockets, perfekte som snacks eller måltid. Enkel oppskrift med smakfull fylling og sprø skorpe.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • To 10 1/2 unser bokser med kyllingsuppe
  • Én 10 unser pose med frosne grønnsaker (gulrot, mais og grønne bønner)
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 liten rotisseriekylling, kjøttet revet, skinn og bein kassert
  • Kasjersalt og nykvernet svart pepper
  • 2 bokser med ferdiglagde paideiger (2 deiger i hver boks)
  • 1 stort egg, pisket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir.
  2. 2Bland kyllingsuppen, frosne grønnsaker, hvitløkspulver, revet kylling, salt og pepper i en bolle.
  3. 3Pakk ut paideigen og klipp av de runde kantene på hver for å lage en firkant. Del hver firkant i fire, og trim kantene for å lage rektangler.
  4. 4Legg 1/4 kopp av kyllingfyllet i midten av ett rektangel, og pensle deigen med vann rundt kanten. Legg et nytt stykke deig oppå, og bruk en gaffel til å trykke ned kantene for å forsegle. Pensle med egg og stikk noen hull med gaffel i toppen.
  5. 5Gjenta med de resterende rektanglene og fyllet for å lage 8 små paibiter. Overfør til de forberedte bakeplatene.
  6. 6Stek til de er gyldne og sprø, ca. 20 til 30 minutter.