
Kyllinggryte i butterdeiglommer
Lær hvordan du lager deilige chicken pot pie pockets, perfekte som snacks eller måltid. Enkel oppskrift med smakfull fylling og sprø skorpe.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- To 10 1/2 unser bokser med kyllingsuppe
- Én 10 unser pose med frosne grønnsaker (gulrot, mais og grønne bønner)
- 1 teskje hvitløkspulver
- 1 liten rotisseriekylling, kjøttet revet, skinn og bein kassert
- Kasjersalt og nykvernet svart pepper
- 2 bokser med ferdiglagde paideiger (2 deiger i hver boks)
- 1 stort egg, pisket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir.
- 2Bland kyllingsuppen, frosne grønnsaker, hvitløkspulver, revet kylling, salt og pepper i en bolle.
- 3Pakk ut paideigen og klipp av de runde kantene på hver for å lage en firkant. Del hver firkant i fire, og trim kantene for å lage rektangler.
- 4Legg 1/4 kopp av kyllingfyllet i midten av ett rektangel, og pensle deigen med vann rundt kanten. Legg et nytt stykke deig oppå, og bruk en gaffel til å trykke ned kantene for å forsegle. Pensle med egg og stikk noen hull med gaffel i toppen.
- 5Gjenta med de resterende rektanglene og fyllet for å lage 8 små paibiter. Overfør til de forberedte bakeplatene.
- 6Stek til de er gyldne og sprø, ca. 20 til 30 minutter.





