
S'mores-cupcakes
oppskrift på s'mores cupcakes, perfekte som dessert eller til fest. enkel å lage med sjokolade, marshmallows og graham kjeks. prøv denne søte og smakfulle kaken i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3/4 kopp hvetemel
- 2. 3/4 kopp finmalt grahamkjeks
- 3. 1 1/4 teskje bakepulver
- 4. 1/2 teskje fint salt
- 5. 1 1/2 staver (6 unser) usaltet smør, romtemperert
- 6. 1/2 kopp lett pakket brunt sukker
- 7. 2 store egg
- 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 9. 2/3 kopp melk
- Fyll:
- 8 unser bittersøt sjokolade, hakket
- 1/3 kopp kremfløte
- 1 spiseskje lys mais sirup
- Marengsglasur:
- 4 eggehviter, romtemperert
- 2/3 kopp sukker
- 1/8 teskje krem av tartar
- Sjokoladestykker, til pynt
Fremgangsmåte
- 1For kakene: Forvarm ovnen til 180°C (350°F). Kle en standard muffinsform med 12 former av papir.
- 2I en liten bolle, visp sammen mel, knuste grahamkjeks, bakepulver og salt. Sett til side.
- 3I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, pisk smør og brunt sukker på middels hastighet til det er godt blandet. Øk hastigheten til medium-høy og fortsett å piske, av og til å skrape ned sidene av bollen, til det er lyst og luftig, ca. 3 til 5 minutter. Tilsett eggene og vaniljeekstrakt, og pisk til det er godt blandet. Tilsett melblandingen og melk, vekselsvis, start og avslutt med melblandingen, og rør forsiktig til det akkurat er blandet.
- 4Fordel røren jevnt i muffinsformene, fyll hver ca. to tredjedeler. Stek til de er gylne og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, og toppen føles fast når du trykker lett på den, ca. 25 minutter. La kakene avkjøle i formen i 5 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.
- 5Til fyllet: Mens kakene avkjøles, forbered fyllet: Bland sjokolade, fløte og mais sirup i en middels stor bolle og varm opp i mikrobølgeovnen i 30-sekunders intervaller på høy varme, rør mellom hver gang, til det er glatt. La det avkjøles til det er litt tykkere, ca. 30 minutter.
- 6Til marengsglasur: Kok opp 2,5 cm vann i en kjele som kan romme en varmebestandig bolle. Ha eggehvitene, sukker og kremortartar i den varmebestandige bollen. Sett bollen over det småkokende vannet og visp til sukkeret er oppløst og eggehvitene er varme, hvite og begynner å bli luftige. Flytt bollen til kjøkkenmaskinen utstyrt med visp, og pisk på høy hastighet til marengsen er avkjølt, luftig og veldig tykk. Rør inn vanilje.
- 7For montering: Fyll en sprøytepose eller en plastpose med glidelås med liten rund tipp (ca. 3 mm diameter) med sjokoladefyllet, og klipp av spissen. Stikk midt i hver cupcake med tippene og klem forsiktig inn fyllet til det begynner å komme ut av toppen. Gjenta med resten av kakene.
- 8Pynt med marengsglasur ved å sprøyte eller sirkle den på hver cupcake. Hvis ønskelig, kan du brune marengsen med en kjøkkenbrødrister eller kort under grillen. Pynt med et sjokoladestykke.