S'mores-cupcakes

S'mores-cupcakes

oppskrift på s'mores cupcakes, perfekte som dessert eller til fest. enkel å lage med sjokolade, marshmallows og graham kjeks. prøv denne søte og smakfulle kaken i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp hvetemel
  • 2. 3/4 kopp finmalt grahamkjeks
  • 3. 1 1/4 teskje bakepulver
  • 4. 1/2 teskje fint salt
  • 5. 1 1/2 staver (6 unser) usaltet smør, romtemperert
  • 6. 1/2 kopp lett pakket brunt sukker
  • 7. 2 store egg
  • 8. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 9. 2/3 kopp melk
  • Fyll:
  • 8 unser bittersøt sjokolade, hakket
  • 1/3 kopp kremfløte
  • 1 spiseskje lys mais sirup
  • Marengsglasur:
  • 4 eggehviter, romtemperert
  • 2/3 kopp sukker
  • 1/8 teskje krem av tartar
  • Sjokoladestykker, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1For kakene: Forvarm ovnen til 180°C (350°F). Kle en standard muffinsform med 12 former av papir.
  2. 2I en liten bolle, visp sammen mel, knuste grahamkjeks, bakepulver og salt. Sett til side.
  3. 3I en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker, pisk smør og brunt sukker på middels hastighet til det er godt blandet. Øk hastigheten til medium-høy og fortsett å piske, av og til å skrape ned sidene av bollen, til det er lyst og luftig, ca. 3 til 5 minutter. Tilsett eggene og vaniljeekstrakt, og pisk til det er godt blandet. Tilsett melblandingen og melk, vekselsvis, start og avslutt med melblandingen, og rør forsiktig til det akkurat er blandet.
  4. 4Fordel røren jevnt i muffinsformene, fyll hver ca. to tredjedeler. Stek til de er gylne og en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, og toppen føles fast når du trykker lett på den, ca. 25 minutter. La kakene avkjøle i formen i 5 minutter, før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøles helt.
  5. 5Til fyllet: Mens kakene avkjøles, forbered fyllet: Bland sjokolade, fløte og mais sirup i en middels stor bolle og varm opp i mikrobølgeovnen i 30-sekunders intervaller på høy varme, rør mellom hver gang, til det er glatt. La det avkjøles til det er litt tykkere, ca. 30 minutter.
  6. 6Til marengsglasur: Kok opp 2,5 cm vann i en kjele som kan romme en varmebestandig bolle. Ha eggehvitene, sukker og kremortartar i den varmebestandige bollen. Sett bollen over det småkokende vannet og visp til sukkeret er oppløst og eggehvitene er varme, hvite og begynner å bli luftige. Flytt bollen til kjøkkenmaskinen utstyrt med visp, og pisk på høy hastighet til marengsen er avkjølt, luftig og veldig tykk. Rør inn vanilje.
  7. 7For montering: Fyll en sprøytepose eller en plastpose med glidelås med liten rund tipp (ca. 3 mm diameter) med sjokoladefyllet, og klipp av spissen. Stikk midt i hver cupcake med tippene og klem forsiktig inn fyllet til det begynner å komme ut av toppen. Gjenta med resten av kakene.
  8. 8Pynt med marengsglasur ved å sprøyte eller sirkle den på hver cupcake. Hvis ønskelig, kan du brune marengsen med en kjøkkenbrødrister eller kort under grillen. Pynt med et sjokoladestykke.