Hello Fresh Mobile Banner
Ingen mer salt påskeham

Ingen mer salt påskeham

oppdag hvordan du kan lage en saftig og smakfull påskeskinke uten å bruke salt. enkel oppskrift for en sunnere påskehøytid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (10 pund) ferdigkokt, spiralskåret skinke
  • 1 pund lyst brunt sukker
  • 3 kopper melk
  • 3 (20 unse) bokser knust ananas, drenert

Fremgangsmåte

  1. 1Fjern synlig fett fra overflaten av skinken og legg den med snittflaten ned i en stekeform. Hell nok melk over skinken slik at det ligger omtrent ½ centimeter i bunnen av stekeformen. Bruk hendene dine til å dekke skinken med et generøst lag av brunt sukker. Dekk sukkeret med et lag av knust ananas, press det godt på plass på samme måte. Det er greit om det er noen få steder uten dekke, men prøv å unngå det. Dekk skinken med aluminiumsfolie og sett den i kjøleskapet over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  3. 3Når ovnen er varm, plasser skinken, fortsatt dekket med folie, i ovnen. Stek i 30 minutter. Etter 30 minutter, fjern aluminiumsfolien og pensle med saftene som har samlet seg i bunnen av formen. Fortsett å steke i ytterligere 30 minutter, eller til skinken er gjennomvarm.