Kremet kylling med crème fraîche
oppskrift på kremet creme fraiche chicken, en rask og smakfull hovedrett som passer hele familien. perfekt for en enkel middagsløsning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 6 skinnfrie, benfrie kyllingbrysthalvpar
- 1/4 kopp hvitvin
- salt og pepper etter smak
- 1 pakke pasta (8 unser), i ønsket form
- 1 stor hvit løk, hakket
- 1 spiseskje hakket hvitløk
- 2 pakker (8 unser) ferske sopp i skiver
- 2 kopper crème fraîche
- 1/2 kopp revet Parmesanost til topping
- 3 spiseskjeer rømme
Fremgangsmåte
- 1I en stor stekepanne, stek kyllingbryst i olje over middels høy varme. Når brystene er brune, tilsett hvitvin og salt og pepper etter smak. La det småkoke i 15 til 20 minutter, eller til kyllingen er gjennomkokt og saften er klar.
- 2I mellomtiden, for å koke pasta: Kok opp en stor kjele med saltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter, eller til den er al dente. Sil av vannet.
- 3Når kyllingen er kokt, fjern den fra stekepannen og skjær i terninger. Sett til side. Stek løk og hvitløk i resten av væsken. Når løken er gjennomsiktig, tilsett sopp og stek til de er myke. Tilsett de terningede kyllingene, crème fraîche og rømme (til ønsket konsistens). Rør alt godt sammen og varm opp.
- 4Legg den varme, kokte pastaen på tallerkenen, topp med kylling og saus, og dryss over revet parmesanost.