
Hvitløk- og urtemarinade
lær hvordan du lager en smakfull hvitløk- og urtemarinade som passer til kjøtt, fisk og grønnsaker. enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/3 kopp vann
- 1/3 kopp eddik
- 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje tørket timian
- 1 teskje tørket italiensk krydderblanding
- 1 teskje fuglekrydder
- 1 teskje tørket rosmarin, knust
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, bland vann, eddik, olje, hvitløk, timian, italiensk krydderblanding, fuglekrydder, rosmarin, salt og nykvernet svart pepper. Bland godt og gni det inn i ditt favorittkjøtt.