
Angels Ravioli Alfredo med sopp
Lær hvordan du lager angel's ravioli alfredo med sopp, en kremet og smakfull hovedrett som er enkel å lage hjemme. Perfekt for en rask og deilig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (20 unser) ostefylte ravioli
- 3 ss smør
- 1 pakke (8 unser) ferske sopp, skivet
- 4 fedd hvitløk, finhakket
- 1 beholder (10 unser) Alfredo-saus
- 2 ss revet Parmesanost
- 2 grønne løk, finhakket
- 1/4 ts knuste rød pepperflak etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett ravioli og kok i 5 til 8 minutter eller til de er al dente; sil av vannet.
- 2Varm smøret i en stekepanne over middels varme. Rør inn sopp og hvitløk, og kok til de er møre.
- 3I en middels kjele over lav varme, vend den kokte raviolien med Alfredo-sausen for å dekke. Bland inn sopp og hvitløk. Kok opp og rør til sausen er varm. Topp med parmesanost, grønn løk og rød pepper før servering.