Angels Ravioli Alfredo med sopp

Angels Ravioli Alfredo med sopp

Lær hvordan du lager angel's ravioli alfredo med sopp, en kremet og smakfull hovedrett som er enkel å lage hjemme. Perfekt for en rask og deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (20 unser) ostefylte ravioli
  • 3 ss smør
  • 1 pakke (8 unser) ferske sopp, skivet
  • 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 beholder (10 unser) Alfredo-saus
  • 2 ss revet Parmesanost
  • 2 grønne løk, finhakket
  • 1/4 ts knuste rød pepperflak etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett ravioli og kok i 5 til 8 minutter eller til de er al dente; sil av vannet.
  2. 2Varm smøret i en stekepanne over middels varme. Rør inn sopp og hvitløk, og kok til de er møre.
  3. 3I en middels kjele over lav varme, vend den kokte raviolien med Alfredo-sausen for å dekke. Bland inn sopp og hvitløk. Kok opp og rør til sausen er varm. Topp med parmesanost, grønn løk og rød pepper før servering.