
Chalupas i sørvestlig stil
Lær hvordan du lager autentiske southwestern style chalupas med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull forrett eller lett middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 (4 pund) svinekjøttstek
- 1 pund tørkede pintobønner
- 1 (4 unser) boks hakkede grønne chilipepper
- 2 spiseskjeer chilipulver
- 2 teskjeer spisskummenfrø
- 1 teskje tørket oregano
- salt og pepper etter smak
- 1 kvart vann
- 1 (16 unser) pakke maischips
Fremgangsmåte
- 1I en langsomkoker, kombiner svinekjøtt, pintobønner, chilipepper, chilipulver, spisskummenfrø, oregano, salt, pepper og vann. Dekk til, og la det småkoke på lav varme i 4 timer.
- 2Riv kjøttet i stykker, fjern eventuelle bein og fett. Dekk til, og fortsett å koke i ytterligere 2 til 4 timer. Tilsett mer vann om nødvendig.
- 3Legg maischips på serveringsfat. Skje svinekjøttblandingen over chipsene, og server med ønskede tilbehør.