Pico de Gallo med sitrusskall av sitron (Pico de Gallo con limón amarillo)
Lær hvordan du lager en frisk pico de gallo med sitronzest, perfekt som forrett eller tilbehør. Enkel oppskrift med smak av sitron og ferske grønnsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hakkede, utkjernede tomater
- 1/3 kopp finhakket rødløk
- Rikelig med 1/4 kopp hakket koriander
- 2 teskjeer finrevet sitronskall
- 2 spiseskjeer pluss 1 teskje ferskpresset sitronsaft, eller mer etter smak
- 1 1/2 spiseskjeer finhakkede ferske serrano- eller jalapeñopepper (inkludert frø), eller mer etter smak
- 1 1/2 teskjeer kosher-salt
Fremgangsmåte
- 1Bland alle ingrediensene i en stor bolle og rør godt for å fordele ingrediensene jevnt. Krydre etter smak med mer chili, sitronsaft eller salt, hvis du ønsker det. Jeg liker å la salsa stå i minst 30 minutter før servering.
- 2Bland alle ingrediensene i en stor bolle og rør godt for å fordele ingrediensene jevnt. Krydre etter smak med mer chili, sitronsaft eller salt, hvis du ønsker det. Jeg liker å la salsa stå i minst 30 minutter før servering.