Gresk salat V
oppskrift på gresk salat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. perfekt for sommermåltidet eller som forrett. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 engelsk agurk, i terninger
- 2 store tomater, hver delt i 8 båter
- 1/2 kopp tynne skiver av rød løk
- 1/2 kopp tynne skiver av grønn paprika
- 1/2 kopp hele, steinfrie kalamataoliven
- 1 kopp smuldret fetaost
- 2 ss tørket oregano
- 2 ts fersk sitronsaft
- 2 ss olivenolje
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor bolle, lag lag med agurk, tomater, løk, paprika, kalamataoliven og fetaost. Strø over oregano, og hell deretter over sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper etter smak.