Gresk salat V

Gresk salat V

oppskrift på gresk salat med friske grønnsaker, fetaost og oliven. perfekt for sommermåltidet eller som forrett. enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 engelsk agurk, i terninger
  • 2 store tomater, hver delt i 8 båter
  • 1/2 kopp tynne skiver av rød løk
  • 1/2 kopp tynne skiver av grønn paprika
  • 1/2 kopp hele, steinfrie kalamataoliven
  • 1 kopp smuldret fetaost
  • 2 ss tørket oregano
  • 2 ts fersk sitronsaft
  • 2 ss olivenolje
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor bolle, lag lag med agurk, tomater, løk, paprika, kalamataoliven og fetaost. Strø over oregano, og hell deretter over sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper etter smak.