Fabelaktig yoghurtkake
oppskriften på yoghurtkake er enkel å følge og perfekt for en lett og smakfull dessert. ideell for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp smør, myknet
- 1 kopp brunt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 egg
- 2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje bakepulver
- 1 kopp naturell yoghurt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 23 cm rund kakeform (Bundt-form).
- 2I en stor bolle, pisk smør, brunt sukker og vanilje til det er lyst og luftig. Rør inn egget til det er jevnt. Bland mel, natron og bakepulver; vend det inn i røren vekselvis med yoghurten. Fordel røren i den forberedte formen.
- 3Stek i 50 minutter i den forvarmede ovnen, til en kniv stukket inn i midten kommer ut ren.