Cocktailkjøttboller II

Cocktailkjøttboller II

oppskrift på cocktail meatballs ii - deilige små kjøttboller servert i en søt og syrlig cocktailsaus, perfekte som forrett eller tapas.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pund kjøttdeig av storfe
  • 1/2 kopp tørre brødsmuler
  • 1/4 kopp melk
  • 1/8 teskje malt svart pepper
  • 1 spiseskje hakket fersk persille
  • 1/3 kopp finhakket løk
  • 1 teskje salt
  • 1 egg
  • 1/2 teskje Worcestershire-saus
  • 1/4 kopp smørfett
  • 1 flaske (12 unser) chilisaus
  • 1 1/4 kopper druegelé

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor bolle blander du kjøttdeigen, tørr brødsmuler og melk. Rør inn pepper, persille, løk, salt, egg og Worcestershire-saus. Bland godt.
  2. 2Form kjøttdeigen til 2,5 cm store kjøttboller. I en stor stekepanne smelter du fettstoffet over middels varme og bruner kjøttbollene.
  3. 3I mellomtiden, i en middels stor kjele, blander du chilisaus og druegelé over middels varme, og rører av og til til geléen er smeltet.
  4. 4Hell sausen over de brune kjøttbollene og la det småkoke i 30 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomstekt.