Cocktailkjøttboller II
oppskrift på cocktail meatballs ii - deilige små kjøttboller servert i en søt og syrlig cocktailsaus, perfekte som forrett eller tapas.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pund kjøttdeig av storfe
- 1/2 kopp tørre brødsmuler
- 1/4 kopp melk
- 1/8 teskje malt svart pepper
- 1 spiseskje hakket fersk persille
- 1/3 kopp finhakket løk
- 1 teskje salt
- 1 egg
- 1/2 teskje Worcestershire-saus
- 1/4 kopp smørfett
- 1 flaske (12 unser) chilisaus
- 1 1/4 kopper druegelé
Fremgangsmåte
- 1I en stor bolle blander du kjøttdeigen, tørr brødsmuler og melk. Rør inn pepper, persille, løk, salt, egg og Worcestershire-saus. Bland godt.
- 2Form kjøttdeigen til 2,5 cm store kjøttboller. I en stor stekepanne smelter du fettstoffet over middels varme og bruner kjøttbollene.
- 3I mellomtiden, i en middels stor kjele, blander du chilisaus og druegelé over middels varme, og rører av og til til geléen er smeltet.
- 4Hell sausen over de brune kjøttbollene og la det småkoke i 30 minutter, eller til kjøttbollene er gjennomstekt.