Brød- og smørpickles og ananas- og ingefærrøre

Brød- og smørpickles og ananas- og ingefærrøre

Lær hvordan du lager smakfulle brød og smør pickles sammen med frisk ananas-ginger relish. Perfekt til smørbrød, koldtbord og som tilbehør.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 4 skiver ananas
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/2 kopp brød- og smørpickles, hakket
  • 85 gram fersk ingefær, finhakket
  • 1 habaneropepper, uten frø og finhakket
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en innendørs grillpanne.
  2. 2Legg ananasen på den varme grillen og grill til den er pent karamellisert på alle sider, omtrent 6 til 8 minutter per side. Hakk den grillede ananasen og sett den til side.
  3. 3I en middels stor blandingsbolle, tilsett hvitløk, sylteagurk, ingefær, habaneropepper, salt og pepper etter smak. Bland inn den grillede ananasen og rør godt sammen til alt er godt blandet. Denne relishen kan brukes på en burger eller pølser.