
Grillede paprikaer med rosmarinyoghurtsaus
Lær hvordan du lager deilige grillede paprikaer med en smakfull rosmarin-yoghurtsaus. Perfekt som forrett eller tilbehør for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer
Ingredienser
- 3 røde paprikaer, delt i fire og uten frø
- 3 gule paprikaer, delt i fire og uten frø
- Olivenolje til pensling
- Kapers til pynt
- 1 kopp naturell yoghurt
- 1 teskje finhakket rosmarin
- 1 til 2 spiseskjeer olivenolje
- Kosher-salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Pensle paprikaene med olivenolje og legg dem på den forberedte grillen. Grill til paprikaene er myke.
- 2Anrett de grillede paprikaene på et fat og drypp over yoghurtsaus. Strø over kapers.
- 3ROSEMARY YOGURTSAUS: For å lage sausen: Bland alle ingrediensene i en liten bolle og rør til det er godt blandet. Smak til med salt og pepper.



