Grillede paprikaer med rosmarinyoghurtsaus

Grillede paprikaer med rosmarinyoghurtsaus

Lær hvordan du lager deilige grillede paprikaer med en smakfull rosmarin-yoghurtsaus. Perfekt som forrett eller tilbehør for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Sesong: sommer

Ingredienser

  • 3 røde paprikaer, delt i fire og uten frø
  • 3 gule paprikaer, delt i fire og uten frø
  • Olivenolje til pensling
  • Kapers til pynt
  • 1 kopp naturell yoghurt
  • 1 teskje finhakket rosmarin
  • 1 til 2 spiseskjeer olivenolje
  • Kosher-salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Pensle paprikaene med olivenolje og legg dem på den forberedte grillen. Grill til paprikaene er myke.
  2. 2Anrett de grillede paprikaene på et fat og drypp over yoghurtsaus. Strø over kapers.
  3. 3ROSEMARY YOGURTSAUS: For å lage sausen: Bland alle ingrediensene i en liten bolle og rør til det er godt blandet. Smak til med salt og pepper.