Søte og salte peanøttsmørfylte eggerøre
oppskrift på søte og salte peanøttsmørdeviled eggs, en unik forrett med en smakfull vri. perfekt for fest eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 6 egg
- 3 skiver bacon, finhakket
- 3 spiseskjeer crunchy peanøttsmør
- 8 sylteagurkeskiver, hakket
- 2 spiseskjeer olivenolje-majones
- 2 spiseskjeer sterk saus (for eksempel Louisiana®)
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 klype malt paprika, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg eggene i en kjele og dekk med vann. Kok opp; fjern fra varmen og la stå i ca. 15 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet og avkjøl under kaldt rennende vann. Skrell og del i to.
- 2Legg baconbiter i en stor stekepanne og stek på middels høy varme, vend av og til, til de er jevnt brune, ca. 8 til 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir, og spar 1 spiseskje av fettet.
- 3Ha eggeplommene i en bolle. Tilsett det reserverte baconfettet og peanøttsmør; mos godt. Bland inn sylteagurk, majones og hot saus. Krydre med salt og pepper.
- 4Fyll de tomme eggehvitene med eggeplommeblandingen. Pynt med baconbiter og paprika.




