Søte og salte peanøttsmørfylte eggerøre

Søte og salte peanøttsmørfylte eggerøre

oppskrift på søte og salte peanøttsmørdeviled eggs, en unik forrett med en smakfull vri. perfekt for fest eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 egg
  • 3 skiver bacon, finhakket
  • 3 spiseskjeer crunchy peanøttsmør
  • 8 sylteagurkeskiver, hakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje-majones
  • 2 spiseskjeer sterk saus (for eksempel Louisiana®)
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 klype malt paprika, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en kjele og dekk med vann. Kok opp; fjern fra varmen og la stå i ca. 15 minutter. Ta eggene opp av det varme vannet og avkjøl under kaldt rennende vann. Skrell og del i to.
  2. 2Legg baconbiter i en stor stekepanne og stek på middels høy varme, vend av og til, til de er jevnt brune, ca. 8 til 10 minutter. La baconet renne av på kjøkkenpapir, og spar 1 spiseskje av fettet.
  3. 3Ha eggeplommene i en bolle. Tilsett det reserverte baconfettet og peanøttsmør; mos godt. Bland inn sylteagurk, majones og hot saus. Krydre med salt og pepper.
  4. 4Fyll de tomme eggehvitene med eggeplommeblandingen. Pynt med baconbiter og paprika.