Kylling med peppergeléglasur

Kylling med peppergeléglasur

Lær hvordan du lager saftig kylling med en søt og krydret pepper jelly glaze. Perfekt for en smakfull middag hele året.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie kyllingbrysthalvdelene med skinn
  • 1/3 kopp rød peppersyltetøy
  • 1/3 kopp Dijon-sennep
  • 1/3 kopp honning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Legg kyllingbrystene i en ildfast form slik at de ikke ligger tett. I en kopp eller liten bolle blander du sammen peppergelé, sennep og honning; hell over kyllingen for å dekke den.
  3. 3Stek uten lokk i omtrent 1 time, og pensle av og til, til kyllingen ikke lenger er rosa, og saften er klar.