Kylling med peppergeléglasur
Lær hvordan du lager saftig kylling med en søt og krydret pepper jelly glaze. Perfekt for en smakfull middag hele året.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie kyllingbrysthalvdelene med skinn
- 1/3 kopp rød peppersyltetøy
- 1/3 kopp Dijon-sennep
- 1/3 kopp honning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Legg kyllingbrystene i en ildfast form slik at de ikke ligger tett. I en kopp eller liten bolle blander du sammen peppergelé, sennep og honning; hell over kyllingen for å dekke den.
- 3Stek uten lokk i omtrent 1 time, og pensle av og til, til kyllingen ikke lenger er rosa, og saften er klar.





