
Kinesiske nudler med kylling
Lær hvordan du lager en deilig chinese noodle chicken med enkle steg. Perfekt for en rask og smakfull middag. Oppskriften er enkel å følge og passer for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 skinn- og benfrie kyllingbryst
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1/2 kopp skivet løk
- 2 kopper broccolibuketter
- 2 gulrøtter, juliennekuttet
- 2 kopper sukkererter
- 4 kopper tørre kinesiske nudler
- 1/4 kopp teriyakisaus
Fremgangsmåte
- 1Brun kyllingen i olje i en stor stekepanne, og rør konstant til saften er klar.
- 2Tilsett løk, brokkoli, gulrøtter og erter. Dekk til pannen og damp i 2 minutter.
- 3Tilsett de kinesiske nudlene og teriyakisausen. Rør nudlene inn i kylling- og grønnsaksblandingen, og pass på at de er dekket av saus. Når nudlene har blitt myke, er retten klar til å serveres.


