Grillede kyllingsandwicher med hvitløk og urter

Grillede kyllingsandwicher med hvitløk og urter

oppskrift på saftige grillet kyllingsandwiches med hvitløk og urter. perfekt for sommermåltidet eller en rask lunsj, enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke (32 unser) Market Pantry™ frosne hvitløk- og urtekyllingbryst, tint i henhold til pakkens anvisninger
  • 5 salatblader
  • 5 skiver tomat (ca. ¼ tomme tykke)
  • 5 hamburgerbrød, delt
  • Basilikummajones:
  • ½ kopp Market Pantry™ majones
  • ¼ kopp Market Pantry™ rømme
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 ss finhakket fersk basilikum
  • 1 ss finhakket kapers fra Market Pantry™
  • 1 ts fersk sitronsaft
  • ¼ ts salt
  • Svart pepper (etter smak)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp grillen. Grill de tinte kyllingbrystene i omtrent 15 minutter til de er gjennomstekte, vend dem av og til for jevn steking.
  2. 2Rør sammen ingrediensene til basilikummayoen i en liten bolle til de er godt blandet.
  3. 3Smør bollene med mayo. Legg på grillet kylling, salat og tomat. Krydre med salt og pepper etter smak.