Grillede kyllingsandwicher med hvitløk og urter
oppskrift på saftige grillet kyllingsandwiches med hvitløk og urter. perfekt for sommermåltidet eller en rask lunsj, enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pakke (32 unser) Market Pantry™ frosne hvitløk- og urtekyllingbryst, tint i henhold til pakkens anvisninger
- 5 salatblader
- 5 skiver tomat (ca. ¼ tomme tykke)
- 5 hamburgerbrød, delt
- Basilikummajones:
- ½ kopp Market Pantry™ majones
- ¼ kopp Market Pantry™ rømme
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 3 ss finhakket fersk basilikum
- 1 ss finhakket kapers fra Market Pantry™
- 1 ts fersk sitronsaft
- ¼ ts salt
- Svart pepper (etter smak)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp grillen. Grill de tinte kyllingbrystene i omtrent 15 minutter til de er gjennomstekte, vend dem av og til for jevn steking.
- 2Rør sammen ingrediensene til basilikummayoen i en liten bolle til de er godt blandet.
- 3Smør bollene med mayo. Legg på grillet kylling, salat og tomat. Krydre med salt og pepper etter smak.





