Krydret squash-, paprika- og potetsuppe

Krydret squash-, paprika- og potetsuppe

oppskrift på en smakfull og krydret squash, paprika og potetsuppe perfekt for kalde dager. enkel å lage og fullt av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Én stor rød paprika eller rød paprika til steking
  • 3 spiseskjeer ekstra jomfrolivolje
  • 450–570 gram små zucchini, veldig tynt skåret i skiver
  • 2 chilipepper, Fresno eller andre, fjernet topper, frøet og skåret i veldig tynne ringer
  • 2 milde grønne paprika (cubanelle), tynne skåret i ringer
  • 1 middels gul eller rød løk, skrelt og tynne skiver i ringer
  • 5–6 små Yukon Gold-poteter, veldig tynne skiver i skiver (som potetgull)
  • 4 hvitløksfedd, tynne skåret
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 spiseskjeer finhakket rosmarin
  • Noen kvister timian, blader plukket av og finhakket
  • 900 gram ferske, skrelte heirloom-tomater, hakket eller 1 (796 gram) boks med ildrøstede knuste tomater, hermetiske tomater eller chunky-style knuste tomater
  • 2–3 kopper kylling- eller grønnsaksbuljong
  • Ferske søte basilikumblader, revet eller revet i biter, til pynt
  • Rustikt brød eller fersk baguette, til servering

Fremgangsmåte

  1. 1Char sweet frying pepper over open flame on stovetop or under hot broiler with ovnsdøren cracked for å slippe ut damp. Når skinnet er jevnt forkullet og svart, legg paprikaen i en bolle og dekk med plastfolie til den er kald nok til å håndtere. Tørk eller skrap av det svarte skinnet, og fjern skinnet. Fjern frøene og skjær paprikaen i tynne skiver.
  2. 2Varm 3 spiseskjeer extra virgin olivenolje i en dyp stekepanne eller en støpejernsgryte over middels til middels høy varme. Når oljen begynner å riple, tilsett squash, chili, stekepaprika, løk, poteter, hvitløk, salt, pepper, rosmarin, timian og stek grønnsakene til de er møre, men fortsatt har litt tyggemotstand, i 12 til 15 minutter, og rør av og til. Tilsett tomater og grillede paprika, og la tomatene bryte ned i noen minutter. Rør inn nok kraft til ønsket konsistens – så tynn eller tykk som du foretrekker.
  3. 3La det avkjøle helt, og oppbevar det som en forberedelse til måltidet.
  4. 4Varm opp igjen over moderat varme, og rør av og til. Server i grunne boller med revet eller revet basilikum og crusty, varm brød.