Mango- og chili-sorbet
Lær hvordan du lager en deilig mango chili sorbet med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommeren og enkel å lage hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 14 unser (400 gram) sukker
- 3 1/3 unser (96 gram) dextrose
- 2 1/4 unser (63 gram) glukosepulver
- 1 1/4 unser (36 gram) trimoline
- 1/10 unser (3 gram) sorbetstabilisator
- En klype salt
- 2 pund (900 gram) mangopuré
- 3 jalapeños, hakket
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: en iskremmaskin
- 2I en middels stor kjele, bland 4 1/4 kopper (1000 gram) vann, sukker, dextrose, glukosepulver, trimoline, sorbetstabilisator og salt, og kok opp over middels høy varme. La det koke i 5 minutter, og sett deretter til side for å avkjøle.
- 3Når blandingen er avkjølt, tilsett mangopuré og hakkede jalapeños. Hell blandingen i iskremmaskinen og kjør i henhold til produsentens instruksjoner.