Hello Fresh Mobile Banner
Vegetabilsk ikke-sagna pasta blanding

Vegetabilsk ikke-sagna pasta blanding

oppskrift på vegetable not-sagna pasta toss, en enkel og smakfull vegetarrett som er perfekt for en rask middag. ferske grønnsaker og pasta i en kremet saus.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund krøllete pasta (anbefalt: campanelle eller cavatappi fra Barilla)
  • 2. Grovt salt
  • 3. 1 pakke på 10 unser frossen hakket spinat
  • 4. 3 ss ekstra virgin olivenolje, delt
  • 5. 1 middels stor zucchini
  • 6. 12 cremini- eller baby portobello-sopp, skivet
  • 7. 1 middels stor løk, tynnsnittet
  • 8. 3 fedd hvitløk, hakket
  • 9. Salt og pepper
  • 10. 1 rød paprika, drenert, tørket, delt i to på langs og deretter tynnsnittet
  • 11. 2 ss smør
  • 12. 2 runde ss hvetemel
  • 13. 1 kopp grønnsaks- eller kyllingkraft
  • 14. 1 kopp melk
  • 15. 1/4 ts revet fersk muskatnøtt, vurder mengden selv
  • 16. 1 1/2 kopper lett ricottaost
  • 17. 1/2 kopp revet Parmesan, et par nevefulle, pluss noe til å servere ved bordet
  • 18. 1 kopp ferske basilikumblader, ca. 20 blader

Fremgangsmåte

  1. 11. Kok opp en kjele med vann til pastaen er al dente. Salt kokevannet og kok pastaen til den er akkurat passe. Heads up: sett til side en øse av det varme kokevannet rett før du siler av pastaen.
  2. 22. Legg den frosne spinaten på en tallerken og tøm den i mikrobølgeovnen etter mikrobølgeovnens anvisninger for tining. Legg den tinte spinaten i et rent kjøkkenhåndkle og vri ut væsken.
  3. 33. Varm opp en dyp stekepanne på middels høy varme. Tilsett 2 spiseskjeer ekstra virgin olivenolje. Del squashen i to på langs, og skjær den i tynne halvmåner. Ha den i pannen sammen med soppen. Kok i 2 til 3 minutter, og tilsett deretter løk og hvitløk. Krydre grønnsakene med salt og pepper. Når løken er myk, ca. 5 minutter, tilsett den tinte spinaten, og del den opp i små biter mens du håndterer den, samt de grillede røde paprikaene, og vend det forsiktig for å varme det opp. Overfør grønnsakene til en tallerken og sett pannen tilbake på komfyren. Tilsett den resterende spiseskjeen med ekstra virgin olivenolje og smør. Når smøret har smeltet inn i olivenoljen, tilsett 2 runde spiseskjeer mel og kok i et minutt eller så, og visp deretter inn kraft og melk. La det koke opp og la sausen tykne, reduser varmen og la det småkoke i 2 til 3 minutter. Krydre sausen med salt, pepper og muskatnøtt. Legg grønnsakene tilbake i sausen.
  4. 44. Ha den delvis magre ricottaen i en stor, flat bolle og bland den med en øse av det kokende, stivelsesrike pastavannet. Rør godt, og tilsett deretter et par never med revet ost.
  5. 55. Sil av pastaen og vend den inn i ostene. Tilsett halvparten av grønnsakene og sausen, og vend det forsiktig sammen. Riv eller hakk basilikum og bland det inn i pastaen. Juster krydderet etter smak. Topp porsjonene av Vegetarisk Ikke-sagna med resten av grønnsakene i sausen, og pass på å servere ekstra revet ost ved bordet.