Hello Fresh Mobile Banner
Vill sopprisotto

Vill sopprisotto

oppdag hvordan du lager en deilig vill sopprisotto. enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som passer perfekt til høstsesongen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss olivenolje
  • 2. 2 ss villløker, hakket (hjemmelagde løk kan brukes)
  • 3. 1 kopp boletus* (vill sopp), hakket
  • 4. 1 kopp oransje latexmelke-sopper* (vill sopp), hakket
  • 5. 1/4 kopp kremsherry
  • 6. 1 kopp Arborio-ris
  • 7. 3 kopper lavfett kyllingkraft
  • 8. 1/4 kopp Parmesan, revet
  • 9. 1 ss italiensk flatbladpersille, hakket
  • 10. Etter smak salt og svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stekepanne med olivenolje, surr løken og brun soppen lett. Tilsett sherryen og la den redusere. Ha i risen og stek i 2 minutter.
  2. 22. Rør inn kyllingkraften i tre omganger. Fortsett å røre under hele tilsetningen av kraften. Når all kraften er absorbert, smak på risen for å sjekke om den er ferdigkokt. Hvis risen fortsatt har bitt, rør inn mer kraft og la det koke videre.
  3. 33. Rør inn parmesan og persille. Krydre etter smak og server.
  4. 44. *(Tampe sopp kan erstattes med andre sopptyper. Valget er ditt, jo tørrere, desto bedre).