Fyllet kalkun med London Broil
lær hvordan du lager en saftig stuffed turkey london broil med enkle steg. perfekt for helge middager eller spesielle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 120 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 (2 pund) skinnfri, benfri kalkunbrysthalvdel
- 1 (10 unser) pakke frossen hakket spinat, tint, avrente og presset tørr
- 2 kopper kokt brunt ris
- 2 spiseskjeer kremost, eller etter behov
- 2 spiseskjeer ristet pinjekjerner, eller etter smak
- 1 klype malt allehånde, eller etter smak
- 1 klype salt og nykvernet svart pepper, etter smak
- 2 spiseskjeer smør, skåret i tynne skiver
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
- 2Med en skarp kniv, lag et dypt snitt horisontalt inn i den tykke siden av kalkunbrystet, slik at det dannes en dyp lomme. Bland sammen spinat, brun ris, kremost, pinjekjerner, allehånde, salt og pepper til en jevn blanding. Hvis fyllet ikke holder seg sammen, tilsett litt mer kremost.
- 3Legg kalkunen i den forberedte formen, og fyll risblandingen inn i lommen på kalkunbrystet. Bruk spyd for å holde kalkunbrystet lukket. Legg små smørklatter på kjøttet, og dekk formen med aluminiumsfolie.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til kalkunen ikke lenger er rosa og fyllet er varmt, omtrent 1 time. Fjern folien, og sett kalkunbrystet tilbake i ovnen til det er godt brunet, i ytterligere ca. 45 minutter. Pensle av og til med stekefettet. En øyeblikkelig lesende kjøtttermometer som settes inn i den tykkeste delen av brystet, i fyllet, bør vise 75 grader Celsius (165 grader Fahrenheit). Skjær tvers over kjøttets fiber før servering.