Grillede søtpoteter med lime og koriander

Grillede søtpoteter med lime og koriander

Lær hvordan du lager smakfulle grillede søtpoteter med frisk lime og koriander. Perfekt som forrett eller sommerrett. Enkelt og raskt å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3 søtpoteter, uskrellet
  • 2. Kosher salt
  • 3. 2 teskjeer finrevet limeskall
  • 4. En klype cayennepepper
  • 5. 1/4 kopp rapsolje
  • 6. Nykvernet pepper
  • 7. 1/4 kopp finhakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Pakk potetene: Legg dem i en kjele med vann og kok til de er møre når du stikker med en gaffel; la dem avkjøle. Skjær hver potet i åtte lange stykker.
  2. 22. Forvarm en grill til middels varme, eller bruk en støpejernsgrillpanne over middels varme. Bland 1 spiseskje salt, limeskall og cayenne i en liten bolle.
  3. 33. Pensle potetbåtene med oljen og krydre med salt og pepper. Grill til de er gyldne på alle sider (inkludert skinnet) og akkurat gjennomkokte, ca. 1 1/2 minutt per side. Overfør til et serveringsfat; krydre umiddelbart med saltblandingen og dryss over koriander.
  4. 44. Fotograf: Steve Giralt