Grillede søtpoteter med lime og koriander
Lær hvordan du lager smakfulle grillede søtpoteter med frisk lime og koriander. Perfekt som forrett eller sommerrett. Enkelt og raskt å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 søtpoteter, uskrellet
- 2. Kosher salt
- 3. 2 teskjeer finrevet limeskall
- 4. En klype cayennepepper
- 5. 1/4 kopp rapsolje
- 6. Nykvernet pepper
- 7. 1/4 kopp finhakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Pakk potetene: Legg dem i en kjele med vann og kok til de er møre når du stikker med en gaffel; la dem avkjøle. Skjær hver potet i åtte lange stykker.
- 22. Forvarm en grill til middels varme, eller bruk en støpejernsgrillpanne over middels varme. Bland 1 spiseskje salt, limeskall og cayenne i en liten bolle.
- 33. Pensle potetbåtene med oljen og krydre med salt og pepper. Grill til de er gyldne på alle sider (inkludert skinnet) og akkurat gjennomkokte, ca. 1 1/2 minutt per side. Overfør til et serveringsfat; krydre umiddelbart med saltblandingen og dryss over koriander.
- 44. Fotograf: Steve Giralt