Sautert grønnkål

Sautert grønnkål

Lær hvordan du lager smakfull og enkel sautéed kale. Perfekt som sunn siderett eller tillegg til hovedretten. Rask og enkel oppskrift!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 pund ung grønnkål, stilker og blader grovhakket
  • 2. 3 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 1/2 kopp grønnsaksbuljong eller vann
  • 5. Salt og pepper
  • 6. 2 spiseskjeer rødvinseddik

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en stor kjele over middels høy varme. Tilsett hvitløk og kok til den er myk, men ikke har fått farge. Skru opp varmen til høy, tilsett kraft og grønnkål, og vend det forsiktig sammen. Dekk til og kok i 5 minutter. Fjern lokket og fortsett å koke, mens du rører, til all væsken har fordampet. Smak til med salt og pepper, og tilsett eddik.