Korn- og purresuppe i filodeig-ruller

Korn- og purresuppe i filodeig-ruller

Lær hvordan du lager deilige corn chowder phyllo rolls med vår enkle oppskrift. Perfekt for forrett eller snacks, rask å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 6 ark filodeig
  • 6 spiseskjeer smeltet smør
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost
  • 1 1/2 kopper maiskrem

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en ovn til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en bakeplate med smørfett. Legg filodeigen mellom to ark med bakepapir og dekk med en fuktig klut.
  2. 2Legg et stort ark med bakepapir på en flat overflate. Plasser ett ark med filodeig på bakepapiret; bruk en pensel til å smøre smør over arket i et tynt lag, start ved kantene og arbeid deg mot midten. Legg et nytt ark med filodeig oppå og gjenta penslingen med smør; legg et tredje ark oppå og smør igjen. Gjenta prosessen med de resterende tre arkene og smør, slik at du får to stabler med tre ark filodeig som er smurt med smør.
  3. 3Fordel omtrent 1/4 kopp mozzarellaost langs én kant av hver av filodeigstablene. Fordel 3/4 kopp maiskrem langs siden av hver mozzarella-linje. Rull hver av filodeigstablene til en lang rull med fyllet i midten; pensle toppen av hver rull med smør. Plasser rullene på den forberedte bakeplaten.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne og sprø, ca. 25 til 30 minutter. Skjær i bitestørrelser før servering.