Bakte Buffalo-vinger

Bakte Buffalo-vinger

oppskrift på baked buffalo wings – sprø, krydrede og deilige kyllingvinger som er perfekte som forrett eller snack. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 3/4 kopp hvetemel
  • 2. 1/2 teskje cayennepepper
  • 3. 1/2 teskje hvitløkspulver
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 20 kyllingvinger
  • 6. 1/2 kopp smør smeltet
  • 7. 1/2 kopp sterk peppersaus (for eksempel Frank's RedHot®)

Fremgangsmåte

  1. 11. Dekk en bakeplate med aluminiumsfolie, og smør lett med matlagingsspray. Ha melet, cayennepepper, hvitløkspulver og salt i en plastpose med glidelås, og rist for å blande. Legg kyllingvingene i posen, lukk igjen, og rist til de er godt dekket av melet. Legg vingene på den forberedte bakeplaten, og sett den i kjøleskapet. La dem stå i minst 1 time.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
  3. 33. Visp sammen smør og hot sauce i en liten bolle. Dypp vingene i smørblandingen, og legg dem tilbake på bakeplaten. Stek i den forvarmede ovnen til kyllingen ikke lenger er rosa i midten og vingene er sprø på utsiden, ca. 45 minutter. Snu vingene halvveis i steketiden slik at de stekes jevnt.