Turteln med blåkål, vårløk og karve
oppskrift på turteln med smakfull blaukraut, friske scallions og krydret karve. perfekt for en velsmakende hovedrett til hverdags eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1, 2 kopper rugmel
- 2. 3 egg
- 3. 1 teskje olivenolje
- 4. 2 kopper surkål
- 5. 4 spiseskjeer hakkede marjoreblader
- 6. 1 spiseskje fennikelfrø
- 7. 1 stort egg
- 8. 6 spiseskjeer smør
- 9. 1/2 kopp hakkede vårløk
- 10. 1 spiseskje fennikelfrø
Fremgangsmåte
- 11. Lag pasta etter tradisjonell teknikk og kjevle ut til den tynneste innstillingen. Bland fyllet ved å blande blåkål, merian, kommen og egg sammen. Legg pastaen ut og kutt i 5 cm store kvadrater. Plasser 1 teskje fyll på hver kvadrat og brett hver tortelloni. Fortsett til all pasta er brukt opp.
- 22. For å servere, kok opp 6 liter vann og tilsett 2 spiseskjeer salt. Slipp tortelloni i vannet og kok til de er møre, ca. 4–5 minutter. I mellomtiden smelter du smør i en stekepanne på 30–35 cm. Sil av de kokte tortelloni og legg dem i pannen med smør. Sett på varmen igjen, tilsett vårløk og kommen, vend forsiktig slik at det blir dekket av smør, og server.