Hello Fresh Mobile Banner
Turteln med blåkål, vårløk og karve

Turteln med blåkål, vårløk og karve

oppskrift på turteln med smakfull blaukraut, friske scallions og krydret karve. perfekt for en velsmakende hovedrett til hverdags eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1, 2 kopper rugmel
  • 2. 3 egg
  • 3. 1 teskje olivenolje
  • 4. 2 kopper surkål
  • 5. 4 spiseskjeer hakkede marjoreblader
  • 6. 1 spiseskje fennikelfrø
  • 7. 1 stort egg
  • 8. 6 spiseskjeer smør
  • 9. 1/2 kopp hakkede vårløk
  • 10. 1 spiseskje fennikelfrø

Fremgangsmåte

  1. 11. Lag pasta etter tradisjonell teknikk og kjevle ut til den tynneste innstillingen. Bland fyllet ved å blande blåkål, merian, kommen og egg sammen. Legg pastaen ut og kutt i 5 cm store kvadrater. Plasser 1 teskje fyll på hver kvadrat og brett hver tortelloni. Fortsett til all pasta er brukt opp.
  2. 22. For å servere, kok opp 6 liter vann og tilsett 2 spiseskjeer salt. Slipp tortelloni i vannet og kok til de er møre, ca. 4–5 minutter. I mellomtiden smelter du smør i en stekepanne på 30–35 cm. Sil av de kokte tortelloni og legg dem i pannen med smør. Sett på varmen igjen, tilsett vårløk og kommen, vend forsiktig slik at det blir dekket av smør, og server.