Hello Fresh Mobile Banner
Ristede gulrøtter og cippolini-løk

Ristede gulrøtter og cippolini-løk

en enkel oppskrift på ovnsbakte gulrøtter og cippolini løk som passer perfekt som siderett eller lett hovedrett, full av smak og sunnhet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund cippolini-løk, endene trimmet og skrellet, store løk delt i to
  • 2. 2 pund babykarbohydrater
  • 3. 2 spiseskjeer rapsolje
  • 4. 1 spiseskje smør, smeltet
  • 5. 1/4 kopp hvitvin
  • 6. 1/4 kopp kyllingkraft
  • 7. Salt og grovmalt svart pepper
  • 8. 2 spiseskjeer hakkede friske italienske persilleblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. 22. På et stekebrett, vend løk og gulrøtter med olje, smør, vin og kraft. Krydre med salt og pepper. Stek til de er gylne og karamelliserte, ca. 25 til 30 minutter. Vend dem i en grunn skål og pynt med persille.