Hello Fresh Mobile Banner
Red Ruby Sangria

Red Ruby Sangria

Lær hvordan du lager den perfekte red ruby sangria med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerfesten eller en varm dag i solen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 2 store granatepler
  • 2. 2 røde Bartlett-pærer, utkjernede og tynne skiver
  • 3. 2 stjernefrukter, tynne skiver
  • 4. 3 flasker rødvin, for eksempel Rioja
  • 5. 1 kopp brandy eller konjakk
  • 6. 1 kopp granateplejuice, for eksempel Pom Wonderful eller grenadin
  • 7. 1/2 kopp sukker
  • 8. 2 kanelstenger
  • 9. 2 stjerneanis
  • 10. 1 liter club soda, avkjølt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg ut noe avisen på benken fordi den lyse røde granateplejuicen kan sette flekker. Kutt granateplet i to, åpne det opp, og du vil se klynger av veldig saftige granateplefrø innkapslet i en glatt, off-hvit pulp. Skjær forsiktig ut rubinrøde kjerner med fingrene eller en spiss kniv, og fjern eventuelle bitre membraner som måtte feste seg. Legg granateplefrøene i en stor mugge eller beholder, og tilsett pæren og stjernefruktbåtene.
  2. 22. Hell i vinen, brandyen og granateplejuicen. Tilsett sukker, kanel og stjerneanis; rør godt i blandingen for å blande smakene. La sangriaen stå i kjøleskapet i flere timer eller over natten, slik at smakene får tid til å sette seg. Rett før servering, topp sangriaen med club soda og rør forsiktig for å blande. Skje frukten opp i glass eller goblets, og hell over sangriaen til glassene er fylt.