Banan- og sjokoladekrøller
Lær hvordan du lager en deilig banana chocolate crumbles med enkel steg-for-steg guide. Perfekt som dessert eller kveldskos. Enkel å lage og smaker fantastisk!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 1. Nonstick kokespray
- 2. 4 store bananer, skivet
- 3. 1/4 kopp brunt sukker
- 4. 1/3 kopp semi-søte sjokoladebiter
- 5. 4 ss usaltet smør, myknet, delt
- 6. 1 1/2 kopp bakeblanding
- 7. 2 ss sukker
- 8. 1/4 kopp kakaopulver
- 9. 1/4 kopp melk, delt
- 10. 3/4 kopp kremfløte
- 11. 2 ss melis
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader. Spray en 20x20 cm form med non-stick spray.
- 22. Rør sammen bananskivene, brunt sukker, sjokoladeknapper og 2 ss smør i en bolle. Fordel jevnt i den forberedte formen.
- 33. Bland bakepulver, sukker, kakaopulver, de resterende 2 ss smør og 2 ss melk i en annen bolle. Bruk fingrene eller en gaffel til å blande til du får en fuktig smuldredeig. Fordel jevnt over bananblandingen. Stek til den er gyllenbrun, ca. 15 til 20 minutter. La avkjøle.
- 44. Når du er klar til å servere, pisk kremfløten med melis. Server smuldretoppen med den piskede kremen.