Vestindiske krydrede krabbekaker og hummerkaker
Lær å lage smakfulle west indian curried crab and lobster cakes, perfekte som en forrett. En enkel oppskrift med autentiske krydder og friske skalldyr.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 egg
- 2. 1/2 kopp majones
- 3. 1 spiseskje fullkornsennep
- 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 5. 2 spiseskjeer Javin curry-blanding, kan variere hvis du bruker Madras-karripulver
- 6. 2 vårløk, hakket
- 7. 1/4 kopp rød paprika, i terninger
- 8. 1/4 kopp gul paprika, i terninger
- 9. 1/4 kopp rødløk, hakket
- 10. 2 spiseskjeer persille, hakket
- 11. 1 kopp panko-rasp
- 12. 1/2 pund krabbekjøtt, jumbo lump
- 13. 1/2 pund spiny lobster, kokt og hakket
- 14. Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Bland alt i en bolle unntatt krabbekjøttet, hummeren og panko. Smak til blandingen for krydder. Vend forsiktig inn krabbekjøttet og hummeren, pass på å ikke knuse krabbekjøttet for mye. Rør inn panko, tilsett nok til at blandingen ikke blir for fast.
- 22. Kok én krabbekake og smak på den. Juster krydderet om nødvendig.
- 33. Form til kaker på omtrent 70 gram (2 1/2 unser). Stek dem på begge sider til de er gyldne og sprø.