Hello Fresh Mobile Banner
Vestindiske krydrede krabbekaker og hummerkaker

Vestindiske krydrede krabbekaker og hummerkaker

Lær å lage smakfulle west indian curried crab and lobster cakes, perfekte som en forrett. En enkel oppskrift med autentiske krydder og friske skalldyr.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 egg
  • 2. 1/2 kopp majones
  • 3. 1 spiseskje fullkornsennep
  • 4. 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 5. 2 spiseskjeer Javin curry-blanding, kan variere hvis du bruker Madras-karripulver
  • 6. 2 vårløk, hakket
  • 7. 1/4 kopp rød paprika, i terninger
  • 8. 1/4 kopp gul paprika, i terninger
  • 9. 1/4 kopp rødløk, hakket
  • 10. 2 spiseskjeer persille, hakket
  • 11. 1 kopp panko-rasp
  • 12. 1/2 pund krabbekjøtt, jumbo lump
  • 13. 1/2 pund spiny lobster, kokt og hakket
  • 14. Salt og nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland alt i en bolle unntatt krabbekjøttet, hummeren og panko. Smak til blandingen for krydder. Vend forsiktig inn krabbekjøttet og hummeren, pass på å ikke knuse krabbekjøttet for mye. Rør inn panko, tilsett nok til at blandingen ikke blir for fast.
  2. 22. Kok én krabbekake og smak på den. Juster krydderet om nødvendig.
  3. 33. Form til kaker på omtrent 70 gram (2 1/2 unser). Stek dem på begge sider til de er gyldne og sprø.