Kylling- og vill-soppquesadillas
Lær hvordan du lager deilige kylling og vill sopp quesadillas. Perfekt for en rask lunsj eller middag, med rike smaker og enkel tilberedning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1. Kokende spray
- 2. 2 stekte kyllingbrysthalvdelar
- 3. 4 (20 cm) mel tortillas
- 4. 2 kopper skived ville sopp (valgfritt utvalg av shiitake, cremini, østers, porcini, portobello, osv.)
- 5. 1 kopp tynne skiver av soltørkede tomater på olje
- 6. 1 1/3 kopper revet redusert fett Monterey Jack-ost
- 7. 1/2 kopp hakket frisk koriander
Fremgangsmåte
- 11. Smør en stor stekepanne eller takke med matlagingsspray og varm opp pannen over middels varme.
- 22. Bruk en gaffel til å rive kyllingkjøttet fra benet i strimler.
- 33. Legg tortillalefser på en flat overflate. Fordel like mye kylling, sopp og tomater på den ene siden av hver tortilla. Topp fyllet med revet ost (1/3 kopp per tortilla). Brett tortillalefsene i to for å dekke fyllet, slik at de får en halvmåneform.
- 44. Plasser quesadillas i (eller på) den forberedte pannen og kok i 3 minutter på hver side, til tortillalefsene er gyldne og osten smelter.
- 55. Pynt med koriander.