Kylling- og vill-soppquesadillas

Kylling- og vill-soppquesadillas

Lær hvordan du lager deilige kylling og vill sopp quesadillas. Perfekt for en rask lunsj eller middag, med rike smaker og enkel tilberedning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1. Kokende spray
  • 2. 2 stekte kyllingbrysthalvdelar
  • 3. 4 (20 cm) mel tortillas
  • 4. 2 kopper skived ville sopp (valgfritt utvalg av shiitake, cremini, østers, porcini, portobello, osv.)
  • 5. 1 kopp tynne skiver av soltørkede tomater på olje
  • 6. 1 1/3 kopper revet redusert fett Monterey Jack-ost
  • 7. 1/2 kopp hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 11. Smør en stor stekepanne eller takke med matlagingsspray og varm opp pannen over middels varme.
  2. 22. Bruk en gaffel til å rive kyllingkjøttet fra benet i strimler.
  3. 33. Legg tortillalefser på en flat overflate. Fordel like mye kylling, sopp og tomater på den ene siden av hver tortilla. Topp fyllet med revet ost (1/3 kopp per tortilla). Brett tortillalefsene i to for å dekke fyllet, slik at de får en halvmåneform.
  4. 44. Plasser quesadillas i (eller på) den forberedte pannen og kok i 3 minutter på hver side, til tortillalefsene er gyldne og osten smelter.
  5. 55. Pynt med koriander.