
Lettbakt kylling med lite fett
oppskrift på lavfett bakt kylling, perfekt for en sunn og smakfull middagsrett. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
- 2. 4 kopper naturell, fettfri yoghurt
- 3. 2 kopper maisflak
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. Knus maisflakene mellom to ark med bakepapir.
- 33. Dypp kyllingbrystene i yoghurten, slik at de blir dekket på begge sider. Rull dem i de knuste maisflakene for å dekke alle sider, og legg dem deretter i en ildfast form på 23x33 cm.
- 4Stek kyllingen i den forvarmede ovnen i 30 minutter.