Lettbakt kylling med lite fett

Lettbakt kylling med lite fett

oppskrift på lavfett bakt kylling, perfekt for en sunn og smakfull middagsrett. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 2. 4 kopper naturell, fettfri yoghurt
  • 3. 2 kopper maisflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 22. Knus maisflakene mellom to ark med bakepapir.
  3. 33. Dypp kyllingbrystene i yoghurten, slik at de blir dekket på begge sider. Rull dem i de knuste maisflakene for å dekke alle sider, og legg dem deretter i en ildfast form på 23x33 cm.
  4. 4Stek kyllingen i den forvarmede ovnen i 30 minutter.