
Kylling Scampi I
Lær hvordan du lager en deilig chicken scampi i med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og smakfull middag til hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 5 (113 gram) kyllingbryst uten skinn og bein, delt i 1 tommers strimler
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 3 spiseskjeer revet Parmesanost
- 1 spiseskje tørket persille
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1/4 teskje salt
- 1 teskje tørket oregano
- 3 spiseskjeer sitronsaft
- 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 1/4 kopp hvitvin
Fremgangsmåte
- 1Bland kylling med nykvernet pepper, ost, persille, hvitløk, salt, oregano, sitronsaft, Worcestershire-saus og vin i en grunn skål. Mariner i kjøleskapet i flere timer (overnatting er best).
- 2Forvarm grillen. Ta kyllingen ut av marinaden (spar marinaden) og legg den i en grunn form. Grill 20 cm fra varmen, snu én gang, til kyllingen ikke lenger er rosa innvendig (ca. 15 minutter).
- 3I en liten kjele, kok opp marinaden. Hell den over kyllingen, vend godt og server. Nam!