Kylling Scampi I

Kylling Scampi I

Lær hvordan du lager en deilig chicken scampi i med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og smakfull middag til hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 5 (113 gram) kyllingbryst uten skinn og bein, delt i 1 tommers strimler
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 3 spiseskjeer revet Parmesanost
  • 1 spiseskje tørket persille
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1/4 teskje salt
  • 1 teskje tørket oregano
  • 3 spiseskjeer sitronsaft
  • 3 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 1/4 kopp hvitvin

Fremgangsmåte

  1. 1Bland kylling med nykvernet pepper, ost, persille, hvitløk, salt, oregano, sitronsaft, Worcestershire-saus og vin i en grunn skål. Mariner i kjøleskapet i flere timer (overnatting er best).
  2. 2Forvarm grillen. Ta kyllingen ut av marinaden (spar marinaden) og legg den i en grunn form. Grill 20 cm fra varmen, snu én gang, til kyllingen ikke lenger er rosa innvendig (ca. 15 minutter).
  3. 3I en liten kjele, kok opp marinaden. Hell den over kyllingen, vend godt og server. Nam!