Poached Eggs
lær hvordan du lager perfekte posjerte egg med vår enkle guide. ideell for frokost eller brunch, rask og enkel oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 1. Vann
- 2. 1 spiseskje hvitvinseddik
- 3. 4 store hele egg
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Hell nok vann i en non-stick stekepanne på 25 cm (10 tommer) slik at det er minst 4 cm (1 1/2 tomme) dypt, sett den på høy varme, og la det koke opp til 90 grader Celsius.
- 3Tilsett eddik.
- 4Knus forsiktig hvert egg i en egge- eller vannglass.
- 5Senke hvert glass ned i vannet til det berører bunnen, og forsiktig helle egget ut i vannet.
- 6Kok i 4 1/2 minutter, juster varmen for å opprettholde temperaturen.
- 7Fjern eggene med en hullsleiv, ett om gangen, og legg dem på en tallerken dekket med et kjøkkenhåndkle.
- 8Trim kantene på eggehviten med siden av en skje, og server umiddelbart.
- 9Eggene kan oppbevares i iskaldt vann i kjøleskapet i opptil 8 timer.
- 10Varm opp i varmt vann i 1 minutt før servering.