Poached Eggs

Poached Eggs

lær hvordan du lager perfekte posjerte egg med vår enkle guide. ideell for frokost eller brunch, rask og enkel oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. Vann
  • 2. 1 spiseskje hvitvinseddik
  • 3. 4 store hele egg

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Hell nok vann i en non-stick stekepanne på 25 cm (10 tommer) slik at det er minst 4 cm (1 1/2 tomme) dypt, sett den på høy varme, og la det koke opp til 90 grader Celsius.
  3. 3Tilsett eddik.
  4. 4Knus forsiktig hvert egg i en egge- eller vannglass.
  5. 5Senke hvert glass ned i vannet til det berører bunnen, og forsiktig helle egget ut i vannet.
  6. 6Kok i 4 1/2 minutter, juster varmen for å opprettholde temperaturen.
  7. 7Fjern eggene med en hullsleiv, ett om gangen, og legg dem på en tallerken dekket med et kjøkkenhåndkle.
  8. 8Trim kantene på eggehviten med siden av en skje, og server umiddelbart.
  9. 9Eggene kan oppbevares i iskaldt vann i kjøleskapet i opptil 8 timer.
  10. 10Varm opp i varmt vann i 1 minutt før servering.