Philly Cheesesteaks
lær hvordan du lager autentiske philly cheesesteaks hjemme med vår steg-for-steg oppskrift. perfekt for en mettende lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund top round London broil
- 2. 3 spiseskjeer rapsolje
- 3. 2 mellomstore løk, skivet
- 4. 2 grønne paprika, kuttet i strimler
- 5. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 6. 1 spiseskje hvetemel
- 7. 1 kopp hel melk, varm
- 8. 1 kopp revet provoloneost
- 9. 1/4 teskje cayennepepper
- 10. Fire 13 cm lange subbrød, delt
Fremgangsmåte
- 11. Pakk kjøttet tett inn i plastfolie og legg det i fryseren i 45 minutter. Det skal være fast, men ikke helt frossent.
- 22. Varm opp en stor støpejernspanne eller en takke over middels høy varme. Tilsett 1 spiseskje olje. Ha i løk og paprika, og krydre med salt og pepper. Kok til de er myke og lett brune, ca. 8 til 10 minutter. Sett til side 1/2 kopp kokte løk og paprika til senere bruk, for eksempel i Runde 2-oppskriften Chili Tostada.
- 33. I en middels stor kjele over middels varme, tilsett 1 spiseskje olje. Rør inn melet og kok i 1 til 2 minutter. Visp inn melken og kok opp til det begynner å boble og tykne, ca. 4 til 5 minutter. Slå av varmen og visp inn osten og cayennepepperet. Rør av og til mens osten smelter. Dekk til og hold varm.
- 44. Med en skarp kniv, skjær kjøttet i veldig tynne skiver. I en stor panne over middels høy varme, tilsett den resterende spiseskjeen olje og stek kjøttet til det er ferdig etter eget ønske, 1 til 3 minutter per side. Fordel løk- og paprikablandingen blant de 4 brødene. Topp med kjøttet og ostesausen.