Oyster Po Boy-sliders

Oyster Po Boy-sliders

oppskrift på oyster po boy sliders - sprø og saftige små sandwiches med ferske østers. perfekt som forrett eller lett måltid i sommermånedene.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 kopper majones
  • 2. 2 spiseskjeer hakket fersk krusete persille
  • 3. 1 spiseskje hakkede kapers
  • 4. 1 spiseskje Dijon-sennep
  • 5. 1 spiseskje finhakket løk
  • 6. 1 spiseskje søt relish, saften presset ut
  • 7. Saften av 1 sitron
  • 8. 3 kopper strimlet kål
  • 9. 1/2 kopp revne gulrøtter
  • 10. 1/4 kopp juliennehakket rødløk
  • 11. 1/4 kopp hakket fersk krusete persille
  • 12. 1/4 kopp sukker
  • 13. 2 spiseskjeer eplesidereddik
  • 14. 1 1/2 kopper majones
  • 15. 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 16. 2 teskjeer sellerisalt
  • 17. 1 teskje nykvernet svart pepper
  • 18. 4 kopper vegetabilsk olje
  • 19. 2 kopper hvetemel
  • 20. 1 spiseskje kosher-salt
  • 21. 1 spiseskje nykvernet svart pepper
  • 22. 3 store egg, pisket
  • 23. 2 kopper panko-ristet brødsmuler
  • 24. 24 ferske østers, åpnet
  • 25. 8 myke slider-brød
  • 26. 2 kopper revet isbergsalat
  • 27. 8 skiver moden tomat

Fremgangsmåte

  1. 11. Til tartar-sausen: Bland sammen majones, persille, kapers, sennep, løk, sylteagurk og sitronsaft i en middels stor bolle. Sett til side.
  2. 22. Til coleslaw: Legg kål, gulrøtter, løk og persille i en stor bolle. Bland sukker og eddik i en middels stor bolle til sukkeret er oppløst. Bland inn majones, sennep, sellerisalt og svart pepper. Hell dressingen over kålen og vend forsiktig. Sett til side.
  3. 33. Til østersene: Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele til en dypfriteringstermometer viser 180°C (350°F).
  4. 44. Bland sammen mel, salt og pepper i en flat skål. Ha eggene i en annen skål, og panko i en tredje. Dypp østersene først i det krydrede melet, deretter i det vispede egget, og til slutt i panko. Legg østersene forsiktig i oljen og fritér til de er gyldne og sprø; la renne av på kjøkkenpapir.
  5. 55. For å montere: Smør litt tartar-saus på burgerbrødene. Legg to østers på hver nederste bolle, og topp med salat og tomat. Legg på den øverste bollen. Ha litt coleslaw på hver tallerken og topp med to østers til.