Banan- og sjokoladevårruller

Banan- og sjokoladevårruller

Lær hvordan du lager deilige banan- og sjokoladefylte spring rolls. En enkel dessert som passer perfekt til sommer eller helår.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 kvart peanutolje, til steking
  • 2. 1 banan, delt i fire
  • 3. 4 wonton-omslag
  • 4. 4 teskjeer semi-søt sjokolade, hakket i små biter
  • 5. 2 spiseskjeer sukkersirup eller granulert sukker
  • 6. 4 unser karamellisk ice-cream

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm oljen til 175 grader Celsius i en stor, dyp kjele (minst 2 kvart).
  2. 22. Legg ett stykke av den kvartede bananen og flere små sjokoladestykker i bunnen av wonton-innpakningen. Strø med sukker og fukt kantene med vann. Gjenta med resten av ingrediensene. Rull sammen som en burrito og slipp den forsiktig ned i oljen. Stek til den er gyldenbrun, og legg den på en tallerken med papirhåndklær for å absorbere overflødig olje til den skal serveres.
  3. 33. Strø igjen med sukker. Plasser på serveringsfatet med en kule iskrem.