
Vaniljekrem med smør
Lær hvordan du lager en silkeglatt vanilla buttercream frosting. Perfekt til kaker og cupcakes. Enkel oppskrift for nybegynnere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 staver (1 kopp) usaltet smør, romtemperert
- 4 kopper melis (en pund eske)
- En klype fin salt
- 2 teskjeer ren vaniljeekstrakt
- 2 til 4 spiseskjeer melk
Fremgangsmåte
- 1Pisk smøret i en kjøkkenmaskin utstyrt med flatpisker (eller i en stor bolle hvis du bruker en håndholdt elektrisk mikser). På lav hastighet, rør inn melis og deretter saltet. Tilsett vaniljen, øk hastigheten til middels høy og pisk til det er lyst og luftig. Rør inn 2 spiseskjeer melk; juster konsistensen med mer melk etter behov. Bruk umiddelbart, eller oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager. La det komme til romtemperatur og pisk på middels høy hastighet til det er glatt.